Google-søk, annonser og SEO

Er du synlig i Google?

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å tilrettelegge innholdet på hjemmesiden din slik at potensielle kunder finner deg når de søker i Google. Det skal mye til for å komme på første side i et Google-søk, og Google-annonser tar mye av plassen på denne siden. Det betyr at for å bli funnet i Google er Google Ads verktøyet for å lage tekst- og bildeannonser slik at dine kunder både finner dere og klikker på annonsene deres.

Få hjelp til å kartlegge hva kundene søker på, og hvordan du kan tilrettelegge innholdet på sidene slik at dette samsvarer det kunden søker.

Google Annonsering, spar penger

Google Ads kan være kostbart om man ikke passer godt på slik at søkeord og søkebegrep og treffer innholdet på nettsidene dine. Her lønner det seg raskt å få eksperthjelp. Annonsene må samsvare med landingssiden. Dette får du hjelp til.

Du kan få hjelp til å sette opp kampanjer og annonser i Google Ads

Med annonsene på Google treffer du kundene der de allerede søker etter det du tilbyr, enten det er tjenester eller produkter. Annonsene dine vises når kundene søker. De er relevante. I  Googles annonsesystem har du full kontroll over budsjettet, hvor mye penger du til enhver tid ønsker å bruke på de ulike kampanjene og annonsene.

Bli mer synlig i søkeresultatet

Enten du vil ha hjelp til å komme i gang med søkemtoroptimalisering og/eller Google Ads slik at du kan gjøre mer selv, eller overlate jobben til oss, så vil denne startpakken gi dere en god kickstart for synlighet i Google.

Forslag til innhold i Google startpakke

  1. Vi kartlegger hvor synlige dine nettsider er ved Google-søk.
  2. Kartlegging av relevante søkeord ord og søkebegreper.
  3. Du får forslag til tiltak for hvordan du skal bli mer synlig ved søk på Google.
  4. Oppsett av Google Ads med kampanje og annonser til relevant målgruppe.

Pris: 8 400 kr. 

Du blir ikke fakturert før vi er enige om hva som passer å gjøre akkurat for deg. Startpakken skreddersys til hver enkelt bedrift. 

100% Fornøydgaranti

Jeg er interessert i startpakke, Google-søk

Startpakke
Hva heter du?
Kontakt meg helst på